Saopštenju Vojvođanske partije 16.10.2012. godine

Ukoliko zvanična Srbija odustane od Evropskih integracija, kao što najavljuje aktuelni Predsednik republike Srbije, tražićemo od Vojvođanskog parlamenta hitno zasedanje i ograđivanje od jedne krajnje pogubne politike koja će prouzrokovati nesagledive posledice po Vojvodinu i društvo u celini. Vojvodina nema više vremena za isprazne političke pregovore koji po svojoj formi i zaključcima ne daju rezultate, […]

Ukoliko zvanična Srbija odustane od Evropskih integracija, kao što najavljuje aktuelni Predsednik republike Srbije, tražićemo od Vojvođanskog parlamenta hitno zasedanje i ograđivanje od jedne krajnje pogubne politike koja će prouzrokovati nesagledive posledice po Vojvodinu i društvo u celini.

Vojvodina nema više vremena za isprazne političke pregovore koji po svojoj formi i zaključcima ne daju rezultate, naprotiv, oni dodatno opterećuju i ovako katastrofalno lošu situaciju u svakom segmentu njenog bića.
Ako Pokrajinska administracija ostane gluva i nema pred narastujućim samouništenjem jedne države, pokrenućemo najširu moguću akciju za raspisivanjem vanrednih pokrajinskih izbora na kojima će Vojvođanska konvencija kao autentični VOJVOĐANSKI FRONT zajedno sa svim Vojvođankama i Vojvođanima zatražiti podršku za osvajanjem nadpolovične većine u Vojvođanskom parlamentu, jer je to jedini put kojim Vojvodina može ostvariti svoj političko-ekonomski subjektivitet! – navodi se u saopštenju predsednika Vojvođanske partije Aleksandra Odžića.

2 Replies to “Saopštenju Vojvođanske partije 16.10.2012. godine”

Comments are closed.